Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Sarmale de post dietetice

Denumire originală: SARMALE DE POST DIETETICE

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Sarmale de post dietetice" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 2 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 5.2 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 11.4 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: sarmale, post

Informaţii/ingrediente

  • Varza murata 1,5 Kg
  • Soia granule 250 gr
  • Ciuperci proaspete 1kg
  • Ceapa 0,5 kg
  • Orez 30 gr
  • Morcovi 250 gr
  • Gulie 100 gr
  • Telina 50 gr
  • Patrunjel 10 gr (o legatura)
  • Marar 10 gr
  • Pasta tomata 150 gr
  • Ulei de masline 15 ml
  • Faina de soia 20 gr
  • Sare (dupa gust)
  • Piper (dupa gust)

Descrierea producător/Mod de preparare

 

 Legumele se curate si se spala

 Ciupercile, ceapa,patrunjelul si mararul se toaca marunt

 Morcovii,telina si gulia se dau prin razatoare

 Se pune uleiul de masline pe foc si se caleste ceapa,morcovii,telina si gulia la care se adauga 150 ml apa

 Se adauga soia,orezul , ciupercile, patrunjelul si mararul

 Compozitia se ia de pe foc si se adauga pasta tomata, sare, piper dupa gust si se leaga cu faina de soia

 Se amesteca compozitia bine dupa care se impatura sarmalele in varza murata.

 In oala de lut se face un pat din varza murata dupa care se aseaza sarmalele si se pune apa cat sa cuprinda oala

 Se baga la cuptor la focmic 2 ore. 

POFTA BUNA!!! 

 

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Sarmale de post dietetice.

Alimente similare

  • Iahnie de fasole de post (IG: 25)
    Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: