Indice Glicemic: Sarmale de post dietetice
Denumire originală: SARMALE DE POST DIETETICE
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Sarmale de post dietetice" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 11.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: sarmale, post
Informaţii/ingrediente
- Varza murata 1,5 Kg
- Soia granule 250 gr
- Ciuperci proaspete 1kg
- Ceapa 0,5 kg
- Orez 30 gr
- Morcovi 250 gr
- Gulie 100 gr
- Telina 50 gr
- Patrunjel 10 gr (o legatura)
- Marar 10 gr
- Pasta tomata 150 gr
- Ulei de masline 15 ml
- Faina de soia 20 gr
- Sare (dupa gust)
- Piper (dupa gust)
Descrierea producător/Mod de preparare
Legumele se curate si se spala
Ciupercile, ceapa,patrunjelul si mararul se toaca marunt
Morcovii,telina si gulia se dau prin razatoare
Se pune uleiul de masline pe foc si se caleste ceapa,morcovii,telina si gulia la care se adauga 150 ml apa
Se adauga soia,orezul , ciupercile, patrunjelul si mararul
Compozitia se ia de pe foc si se adauga pasta tomata, sare, piper dupa gust si se leaga cu faina de soia
Se amesteca compozitia bine dupa care se impatura sarmalele in varza murata.
In oala de lut se face un pat din varza murata dupa care se aseaza sarmalele si se pune apa cat sa cuprinda oala
Se baga la cuptor la focmic 2 ore.
POFTA BUNA!!!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Sarmale de post dietetice.
Alimente similare
- Iahnie de fasole de post (IG: 25)
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ...