Indice Glicemic: Sarmalute de post in foi de vita
Denumire originală: Sarmalute de post in foi de vita
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Sarmalute de post in foi de vita" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 8.7 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 16.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 5.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: sarmale, sarmalute, vita, foi, post, sarma
Informaţii/ingrediente
morcovi | 500g |
ceapa | 1000g |
patrunjel radacina | 100g |
patrunjel telina | 200 |
orez | 350g |
ulei | 200ml |
bulion | 200g |
gris | 30g |
Descrierea producător/Mod de preparare
Se toaca ceapa foarte marunt, iar morcovii se dau pe razatoarea mica.
Se incinge uleiul si se caleste ceapa.
Cand se inmoaie ceapa se adauga morcovul si se calesc.
Se adauga orezul sic and incepe sa se mareasca bobul se dauga foarte putina apa si se lasa pe foc cateva minute.
Se opreste focul si se adauga verdeata toccata, bulionul, condimentele (mai putin piperul boabe, folie de dafin si vinul).
Se lasa sa se raceasca compozitia si apoi se fac sarmalute in foi de vita de vie care se pun la fiert.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Sarmalute de post in foi de vita.
Alimente similare
- Iahnie de fasole de post (IG: 25)
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ... - Carpaccio vita (IG: 0)
- Friptura de vita (IG: 0)
- Ceafa de vita (IG: 0)
- Burta de vita (IG: 0)