Indice Glicemic: Sfecla rosie coapta pe aburi, Blanchi
Denumire originală: Barbabietole rosse
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Sfecla rosie coapta pe aburi, Blanchi" din categoria "Legume".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.1 g/100g | Carbohidraţi | 9.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 3.4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 5.5 g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 1.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: sfecla rosie, sfecla coapta
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Sfecla rosie coapta pe aburi, Blanchi"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Legume"
Momentan nu există în categoria Legume, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Sfecla rosie coapta pe aburi, Blanchi.
Alimente similare
- Sfecla rosie (IG: 30)
- Biban de mare fiert in aburi (IG: 0)
- Ceapa rosie (IG: 15)
- Varza rosie (IG: 15)
- Ceapa rosie (congelata) (IG: 15)