Indice Glicemic: Sos Ragu, a la Andreea
Denumire originală: Sos Ragu
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Sos Ragu, a la Andreea" din categoria "Sosuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 13.6 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 7.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 5.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: sos, sos ragu, ragu
Informaţii/ingrediente
- 500 g carne tocata de vita si porc
- 1 litru suc de rosii
- 1 ceapa
- 4 gogosari
- vin alb
- ulei
Descrierea producător/Mod de preparare
Se caleste carnea si se lasa la o parte.Se calesc ceapa si gogosarii si se adauga vinul, se lasa sa se evapore, apoi se adauga bulionul...se lasa 15 minute la fiert, se adauga carnea si se lasa la foc mic pana iasa uleiul la suprafata.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Sosuri"
Momentan nu există în categoria Sosuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Sos Ragu, a la Andreea.