Indice Glicemic: Sos de rosii cu busuioc si usturoi a la sherpika
Denumire originală: Sos de rosii cu busuioc si usturoi
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Sos de rosii cu busuioc si usturoi a la sherpika" din categoria "Sosuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.3 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 307.4 mg/100g | Proteine | 1.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: sos, usturoi, rosii, busuioc
Informaţii/ingrediente
- Ceapa: 75g
- Usturoi: 25g
- Frunze de busuioc: 11g
- Rosii decojite cuburi, Cirio: 800g (2 cutii)
- Ulei de masline: 1 lingura
- Sare: 1 lingurita
- Piper negru: 0.2g
Descrierea producător/Mod de preparare
Ceapa si usturoiul se inmoaie in ulei pe foc, se adauga rosiile si o ceasca cu apa, se lasa sa fiarba la foc mic, partial acoperit, aproximativ 30 de minute, amestecandu-se din cand in cand.
Se adauga busuiocul tocat, sarea, piperul si se mai lasa 5-10minute.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Sosuri"
Momentan nu există în categoria Sosuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Sos de rosii cu busuioc si usturoi a la sherpika.
Alimente similare
- Busuioc, uscat (IG: 5)
- Busuioc, proaspat (IG: 5)
- Usturoi (IG: 30)
- Granule usturoi (IG: 30)
- Fasole verde cu usturoi (IG: 15)
Ingrediente: 300 g fasole verde , 15 g pasta de tomate, 4 catei de usturoi (mici) Mod preparare: Se fierbe fasolea scazut intr-o cratita , dupa ce a fiert se adauga pasta de tomate se mai ...