Indice Glicemic: Spanac la cuptor a la Rallara
Denumire originală: Spanac cuptor
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Spanac la cuptor a la Rallara" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.7 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.6 g/100g | Carbohidraţi | 4.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 14.3 mg/100g | Proteine | 7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: spanac, mancare
Informaţii/ingrediente
- 750g spanac gata fiert si scurs
- 15g usturoi
- 2 oua integrale de casa
- 150g branza burduf (Bonas, firma locala Cluj)
- 200ml lapte (Zuzu 1.5% grasime)
- sare
- piper
- nucsoara
Descrierea producător/Mod de preparare
Spanacul fiert si scurs se marunteste, apoi se adauga usturoiul maruntit impreuna cu restul alimentelor. Se pune totul intr-o tava si se da la cuptor pentru aproximativ 60 minute. Sare, piper si nucsoara dupa gust.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Spanac la cuptor a la Rallara.
Alimente similare
- Spanac (IG: 15)
- Spanac din conserva (IG: 15)
- Pui la cuptor (IG: 0)
se freaca margarina cu condimente apoi se unge puiul si se da la copt - Castane la cuptor (IG: 60)
Castanele se inteapa inainte de a le baga in cuptorul incins la maxim-220grade celsius.Se invirt cu mina dupa 10 minute,si se lasa in jur de 20-25 minute.Se asorteaza perfect cu vinul rosu;) - Cartofi la cuptor (IG: 95)