Indice Glicemic: Sparanghel alb in manta de sunca
Denumire originală: Sparanghel alb in manta de sunca
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Sparanghel alb in manta de sunca" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 5.8 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 6.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: sunca, mancare, sparanghel
Informaţii/ingrediente
- Sparanghel alb congelat (900 gr)
- rosii cherry (150 gr)
- branza de vaci milli (130 gr.)
- lapte 1,5% grasime (200 ml)
- parmezan (80 gr)
- ceapa verde (o legatura)
- sunca de praga (200-250 gr.)
- unt (20 gr)
- un ou de gaina
- sare, piper, busuioc
Descrierea producător/Mod de preparare
Se pune la fiert sparanghelul aproximativ 10 min.
In timpul acesta se toaca ceapa verde rondele. Jumatate din ea se amesteca cu oul, branza de vaci, laptele si jumatate din parmezan.
Dupa ce sparanghelul s-a fiert, se scurge si se sterge cu prosop de hartie. Se fac manunchiuri de 4-5 bucati. Se ia cate o felie de sunca si se inveleste manunchiul (eu le-am prins cu scobitori, sa stea).
Se unge o tava sau un vas yena cu unt, se aseaza frumos pachetelele formate.
Pe ele si printre ele se pun rosiile taiate jumatate. La final se rastoarna peste tot sosul.
Restul de parmezan se presara. Se baga la cuptor 20-30 min. (200 grade). Inainte sa scoateti tava se presara ceapa verde ramasa.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Sparanghel alb in manta de sunca.
Alimente similare
- Sparanghel (IG: 15)
- Sunca presata (IG: 0)
- Sunca afumata (IG: 0)
- Tortellini cu legume si sunca a la Anomar (IG: 65)
- Pizza cu ciuperci, sunca praga (IG: 60)
faina neagra, ciuperci, sunca praga, bulion, cascaval etc