Indice Glicemic: Sufleu de conopida si fasole galbena, Jigodela
Denumire originală: Sufleu de conopida si fasole galbena
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Sufleu de conopida si fasole galbena, Jigodela" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 10.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 4.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fasole, sufleu, conopida
Informaţii/ingrediente
- 250 g conopida
- 200 g pastai de fasole galbena
- 2 oua
- 50 g telemea
- mirodenii dupa gust
- 10 g unt
- 10 g pesmet
Descrierea producător/Mod de preparare
Se fierb conopida si fasolea pana se inmoaie si se scurg bine. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet.
Se bat cele 2 oua si se amesteca bine cu telemeaua rasa.
Se pun legumele in tava, se pune amestecul de branza si oua peste ele si se niveleaza.
Se da tava la cuptor la foc mediu pana se rumeneste frumos :)
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Sufleu de conopida si fasole galbena, Jigodela.
Alimente similare
- Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ... - Conopida, proaspata (IG: 15)
- Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Fasole verde (IG: 15)
- Conserva de fasole (IG: 40)