Indice Glicemic: Sunca - "Prosciutto Cotto di Modena", Citterio
Denumire originală: "Prosciutto Cotto di Modena" - Oven Roasted Cooked Ham from Modena, Italy / Jambon de Modene cuit au four
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Sunca - "Prosciutto Cotto di Modena", Citterio" din categoria "Mezeluri".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mica) |
|||
Grăsimi | 8.3 g/100g | Colesterol | 64.8 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 1.9 g/100g | Carbohidraţi | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 666.7 mg/100g | Proteine | 18.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: prosciutto
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Sunca - "Prosciutto Cotto di Modena", Citterio"
Descrierea producător/Mod de preparare
Jambon preparat la cuptor timp de 18 ore dupa o metoda italiana. Nu a fost niciodata congelat.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mezeluri"
Momentan nu există în categoria Mezeluri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Sunca - "Prosciutto Cotto di Modena", Citterio.
Alimente similare
- Prosciutto cotto (IG: 0)
- Prosciutto crudo (IG: 0)
- Sunca afumata (IG: 0)
- Sunca presata (IG: 0)
- Pizza cu ciuperci, sunca praga (IG: 60)
faina neagra, ciuperci, sunca praga, bulion, cascaval etc