Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Supa crema de mazare cu ou fiert a la Cloudee

Denumire originală: Supa crema de mazare cu ou fiert a la Cloudee

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa crema de mazare cu ou fiert a la Cloudee" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 1.6 g/100ml Colesterol mg/100ml
Grăsimi saturate g/100ml Carbohidraţi 2.3 g/100ml
Grăsimi polinesaturate g/100ml Fibre g/100ml
Grăsimi mononesaturate g/100ml Zaharuri g/100ml
Sodiu mg/100ml Proteine 2.5 g/100ml

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: mazare, supa crema, supa, ou, crema, ou fiert

Informaţii/ingrediente

  • un borcan de mazare 400 g
  • 100 ml iaurt integral
  • 200-300 ml apa (depinde cat de cremoasa vreti sa fie)
  • 1 ou fiert
  • condimente: tarhon, marar, usturoi granulat, sare, piper dupa gust

Descrierea producător/Mod de preparare

se fierbe tot continutul borcanului (cu tot cu apa) de mazare cu putina sare si 200-300 apa, aprox. 5-10 minute. In paralel se fierbe si oul. Fiertura de mazare se ia de pe foc, de adauga condimentele si se mixeaza cu un blender vertical pana nu mai exista bucati intregi. Se scoate mixerul, se adauga iaurtul si se mixeaza iar putin. Oul fiert se da prin razatoare mica direct in supa si se amesteca.

Sanatos si dietetic, altfel spus, un pranz genial! (ies cam 2 portii)

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa crema de mazare cu ou fiert a la Cloudee.

Alimente similare

  • Supa de mazare si curcan (IG: 20)
    Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ...
  • Pastarnac fiert (IG: 15)
  • Morcov fiert (IG: 85)
  • Orez fiert (IG: 70)
  • Vin fiert cu portocale (IG: 30)
    Se pune vinul in ibric, se adauga zaharul cam o lingura la 250 ml, ca sa nu fie vinul acru dupa fierbere, se pune scortisoara si 2 rondele taiate din portocala pentru o aroma deosebita. Se amesteca usor( ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: