Indice Glicemic: Supa crema de mazare cu ou fiert a la Cloudee
Denumire originală: Supa crema de mazare cu ou fiert a la Cloudee
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa crema de mazare cu ou fiert a la Cloudee" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.6 g/100ml | Colesterol | mg/100ml | |
Grăsimi saturate | g/100ml | Carbohidraţi | 2.3 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | g/100ml | Fibre | g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | g/100ml | Zaharuri | g/100ml | |
Sodiu | mg/100ml | Proteine | 2.5 g/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: mazare, supa crema, supa, ou, crema, ou fiert
Informaţii/ingrediente
- un borcan de mazare 400 g
- 100 ml iaurt integral
- 200-300 ml apa (depinde cat de cremoasa vreti sa fie)
- 1 ou fiert
- condimente: tarhon, marar, usturoi granulat, sare, piper dupa gust
Descrierea producător/Mod de preparare
se fierbe tot continutul borcanului (cu tot cu apa) de mazare cu putina sare si 200-300 apa, aprox. 5-10 minute. In paralel se fierbe si oul. Fiertura de mazare se ia de pe foc, de adauga condimentele si se mixeaza cu un blender vertical pana nu mai exista bucati intregi. Se scoate mixerul, se adauga iaurtul si se mixeaza iar putin. Oul fiert se da prin razatoare mica direct in supa si se amesteca.
Sanatos si dietetic, altfel spus, un pranz genial! (ies cam 2 portii)
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa crema de mazare cu ou fiert a la Cloudee.
Alimente similare
- Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ... - Pastarnac fiert (IG: 15)
- Morcov fiert (IG: 85)
- Orez fiert (IG: 70)
- Vin fiert cu portocale (IG: 30)
Se pune vinul in ibric, se adauga zaharul cam o lingura la 250 ml, ca sa nu fie vinul acru dupa fierbere, se pune scortisoara si 2 rondele taiate din portocala pentru o aroma deosebita. Se amesteca usor( ...