Indice Glicemic: Supa de pui cu taitei IG mic, VAmedeea
Denumire originală: Supa de pui cu taitei IG mic
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa de pui cu taitei IG mic, VAmedeea" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 5.6 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 3.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, supa, taitei, taietei
Informaţii/ingrediente
- 500 g. pulpe de pui fara piele
- 40 g. radacina de patrunjel
- 40 g. telina
- 220 g. morcov
- 310 g. ceapa
- 5 g.patrunjel proaspat tocat
- 60 g. ou proaspat
- 30 g. taitei "Slabesti Mancand"
- 30 ml. ulei de masline extravirgin
Descrierea producător/Mod de preparare
- se pune carnea la fiert, se spumeaza
- se adauga legumele
- se adauga taiteii
- se bate un ou proaspat bine
- se ia de pe foc si se adauga patrunjel tocat
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa de pui cu taitei IG mic, VAmedeea.
Alimente similare
- Taitei (IG: 70)
- Taitei instant cu pui (IG: 70)
- Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Supa de rosii cu menta (IG: 35)
Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa. Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot. Cand se mai racoreste se ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ...