Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Tarta cu branza si budinca de visine

Denumire originală: Tarta cu branza si budinca de visine

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu branza si budinca de visine" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 7 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 19 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu 53 mg/100g Proteine 10 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: desert, branza, visine, budinca, tarta

Informaţii/ingrediente

Pentru crusta:

-120 gr. faina integrala

-130 gr. faina alba

- 1 ou

-125 gr fulgi de unt

-80 gr zahar brun

-o mana de fulgi de ovaz

-un varf de lingurita praf de copt

Pentru crema de branza:

-500 gr branza de vaca dulce

-zeama de la o portocala/lamaie

-o lingurita de coaja rasa de la o portocala/lamaie

-15 gr praf de budinca de vanilie

-3 oua mari

-1 plic zahar de vanilie

-200 gr zahar brun

-75 gr fulgi de unt

Pentru budinca de visine:

-un borcan de visine in suc propriu  (aprox 320 de grame)

-25 gr budinca de vanilie

Descrierea producător/Mod de preparare

Crusta

Se amesteca faina, oul, untul, zaharul, praful de copt si fulgii de ovaz pana se formeaza un aluat maroniu.

Acesta se face bila si se baga intr-o folie de aluminiu timp de 30min la frigider.

Crema de branza:

Se amesteca toate ingredientele pana devine o pasta mai lichida.

Budinca de visine:

Cei 25 gr de praf de budinca de vanilie se amesteca cu 5 linguri de zeama din compotul de visine, restul de zeama se pune la fiert.

Cand da in clocot se adauga si amestecul de mai sus si se lasa un minut sa fiarba in timp ce invartiti continuu.

La sfarsitul fierberii se adauga si visinele in budinca si se amesteca bine. (budinca se prepara dupa ce ati pus tarta la copt)

Se ia o forma de tarta rotunda,se unge cu o lingura de ulei si cu faina.

Dupa cele 30 de min se intinde aluatul pe tava si se adauga crema de branza.

Se da la cuptor timp de 30 minute (pana s-a copt crema) apoi se adauga budinca peste branza. Nu va speriati daca intra in crema de branza. Se mai lasa inca vreo 30 de minute la copt .

Timpul de coacere difera in functie de ce fel de faina folositi,ce cuptor aveti. Trebuie urmarita crusta, daca s-a intarit e gata prajitura.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu branza si budinca de visine.

Alimente similare

  • Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
    Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...
  • Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
    Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ...
  • Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
    Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ...
  • Visine (IG: 25)
  • Visine (congelate) (IG: 25)

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: