Indice Glicemic: Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj a la Alina
Denumire originală: Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj a la Alina" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 10.5 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 14.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 16 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, foietaj, ciuperci, tarta
Informaţii/ingrediente
- Piept de pui fara piele 395 gr
- ciuperci champignion crude 209 gr
- ou de gaina 57 gr
- ceapa 39 gr
- iaurt0% 150 gr (in loc de smantana )
- marar 1 gr ardei gras verde 83gr
- foietaj 300 gr
- sare,piper , oregano dupa gust.
Descrierea producător/Mod de preparare
Puiul, ciupercile, ardeiul si ceapa se maruntesc si se calesc intr-o tigaie de teflon in proportie de 60%. Se adauga mararul si se condimenteaza.
Se rastoarna intr-un vas si se amesteca impreuna cu iaurtul ( am pus iaurt in loc de smantana) si oul.
Dupa ce sa dezghetat , foietajul se pune pe forma de tarta ( sau orice tava) si se intinde compozitia in forma.
Cuptorul trebuie sa fie incalzit cu 5 minute inainte.
Se baga la cuptor la foc mediu timp de 55 de minute.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj a la Alina.
Alimente similare
- Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ... - Ciuperci fierte (IG: 15)
- Ciuperci Pleurotus (IG: 15)