Indice Glicemic: Tarta, fara zahar, (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara "Slabuta"
Denumire originală: Tarta (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta, fara zahar, (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara "Slabuta"" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.8 g/100g | Colesterol | 40.3 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 40.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 4.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciocolata, zahar, tarta, kiwi
Informaţii/ingrediente
- Amestec/Mix din 8 componente, Delcon, 100g
- Suc de lamaie, proaspat stors, 25g
- Suc de ananas, natural, 50g
- Dulciuri, ciocolata, neagra (45-59% cacao, 90%, 60-69% cacao; in substanta uscata), 47g
- Kiwi, verde, proaspat, deja curatat, 450g
- Extract de vanilie, 6.5g
- Ou de gaina, bio, 2 bucati
- Apa plata, 210ml
- Faina de porumb (malai), bio, 305g
- Ulei de masline, 4.4ml
- Extract de migdale
Descrierea producător/Mod de preparare
Macerare
Mixul din 8 componente se amesteca cu malai, suc de lamaie, de ananas si apa.
Se lasa la macerat 24 de ore (vezi beneficiile macerarii cerealelor: http://www.slabute.ro/sanatatea-in-familie/7301-cereale-macerare-fermentare-incoltire.html)
Se da prin blender ca sa se formeze o pasta omogena. Se adauga ouale si extractele de vanilie si migdale.
Kiwi se da prin blender.
Forma de copt se unge cu ulei sau se tapeteaza cu hartie de copt.
Se aseaza pasta de aluat, se preseaza bine pe forma tavii.
Se rastoarna piure-ul de kiwi si se da la cuptor preincalzit. Se face la foc mediu spre mic. Blatul trebuie sa fie rumen, nu ars!
Ciocolata se topeste en bain-marie si se rastoarna peste tarta asa cum va doriti. Se lasa la racit.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta, fara zahar, (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara "Slabuta".
Alimente similare
- Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ... - Lasagne fara aluat "Slabuta" (IG: 15)
Toate ciupercile se spala bine si sa lasa la scurs.Carnea se da prin masina de tocat.Ciupercile se dau prin blender sau masina de tocat, se amesteca cu oua, patrunjel, sare.Se tapeteaza 2 tavi cu hartie ... - Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Suc de mere, fara zahar (IG: 40)
- Suc de lamaie natural, fara zahar (IG: 15)