Indice Glicemic: Tarta cu mure si ciocolata by Tina
Denumire originală: Tarta cu mure si ciocolata by Tina
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu mure si ciocolata by Tina" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 11.2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 6.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 3.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciocolata, tarta, mure
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: 1 portie=205g
Blat:
- 1 lingura plina cu faina de migdale
- 1 lingura tarate psyillium
- 1 lingura tarate grau
- indulcitor stevie
- esenta naturala de vanilie
- apa pt omogenizare
Crema:
- 144g mure (1 cana)
- 24g Heidi 85%
Descrierea producător/Mod de preparare
Se amesteca migdalele cu taratele, indulcitorul, esenta, apa.
Se lasa la uscat pana se leaga, dar are o consistenta umeda. Se da la rece.
Ciocolata se topeste
Murele se zdorbesc usor, se scurg de apa
Se amesteca ciocolata cu murele
Se adauga peste blat, se lasa la rece 1 ora
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu mure si ciocolata by Tina.
Alimente similare
- Mure (IG: 25)
- Mure (congelate) (IG: 25)
- Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...