Indice Glicemic: Tarta cu pepene by Tina
Denumire originală: Tarta cu pepene by Tina
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu pepene by Tina" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 9.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pepene galben, prajitura, tarta, pepene
Informaţii/ingrediente
- 200g branza proaspata slaba de vaca, Covalact
- 100g iaurt de tara, Covalact
- 200g pepene galben
- 200g piersica bine coapta
- 1 plic de gelatina Dr Oetker
- indulcitor stevie
- esenta naturala de vanilie
Descrierea producător/Mod de preparare
Se dau la blender branza, iaurtul, pepenele,indulcitorul, esenta.
Se inmoaie gelatina in apa 5', se pune pe baie de aburi calduta pana se topeste, se lasa la racit
Se taie cubulete piersica
Amestecul de branza se amesteca cu piersica si gelatina racita
Se pune totul in forma, se lasa la rece 2-3 ore
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu pepene by Tina.
Alimente similare
- Pepene galben (IG: 60)
- Pepene rosu (IG: 75)
- Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ...