Indice Glicemic: Tarta de post dulce-acrisoara cu zmeura a la Slabuta
Denumire originală: Tarta de post cu zmeura
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta de post dulce-acrisoara cu zmeura a la Slabuta" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 5.3 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 32.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 3.8 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 4.8 g/100g | |
Sodiu | 0.3 mg/100g | Proteine | 3.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: tarta, zmeura, post, tarta post
Informaţii/ingrediente
- faina integrala de grau, 210 gr
- ulei din turte de masline, 50 ml
- miere, 50 gr
- zmeura (congelata), 767 gr
- apa plata (rece), 85 ml
- esenta de vanilie, imitatie, fara alcool, 13 gr
Descrierea producător/Mod de preparare
Se framanta bine un aluat din faina, ulei, miere, esenta de vanilie si apa rece (de la frigider).
Se pune la rece, timp de 30 de minute, acoperit cu o folie.
Se unge tava de tarta cu ulei, se intinde foaia.
Se aseaza zmeura decongelata.
Se da tava la cuptor, (incalzit in prealabil) timp de 10 minute la foc mare; apoi, la foc mic, se lasa inca 50-55 de minute.
Se scoate din tava cand s-a mai racit.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta de post dulce-acrisoara cu zmeura a la Slabuta.
Alimente similare
- Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ... - Iahnie de fasole de post (IG: 25)
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ... - Sushi a la Slabuta (IG: 55)
Ingrediente pentru 4 portii: Orez cu bob rotund Scotti (130 gr) Alge de mare Sushi Nori, Blue Dragon (2 foi) Miere (de tei, poliflora) (3 lingurite) Otet de mere (2 linguri) Castraveti (50 gr) Somon afumat, Negro 2000 (75 gr) Sare de ... - Pizza cu ton a la Slabuta (IG: 60)