Indice Glicemic: Tocana legume si ciuperci, mayya
Denumire originală: Tocana legume si ciuperci
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tocana legume si ciuperci, mayya" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.7 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.8 g/100g | |
Sodiu | 164.5 mg/100g | Proteine | 2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciuperci, tocana, post
Informaţii/ingrediente
200 g ciuperci conserva; 400 g amestec legume chinezesc; 67 g ceapa rosie; 30 ml ulei; 100 g bulion de casa fara zahar; 16 g usturoi; 20 g faina de naut; 3 g marar; 2 g sare;
Descrierea producător/Mod de preparare
am pus legumele congelate intr-o tigaie si le-am lasat la inabusit pana a scazut apoi am pus uleiul, ceapa, ciupercile fierte si spalate in prealabil, le-am calit un minut apoi am pus un pahar de apa si le-am lasat sa mai fiarba pana s-au inmuiat bine legumele,am adaugat bulion, am completat cu apa sa se faca un sos, apoi am pus usturoiul, mararu si am condimentat cu sare; la sfarsit am desfacut faina cu putina apa am turnat peste mancare si s-a obtinut in final o tocana de legume si ciuperci.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tocana legume si ciuperci, mayya.
Alimente similare
- Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ... - Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano; - Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Ciuperci fierte (IG: 15)