Indice Glicemic: Tocanita de ciuperci, Andrylici
Denumire originală: Tocanita de ciuperci
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tocanita de ciuperci, Andrylici" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 4.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 5.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciuperci, tocana, tocanita
Informaţii/ingrediente
- 500 g ciuperci pleurotus
- 400g ciuperci champignon
- 500g ardei kapia copti
- 100g ceapa
- 15 ml ulei
- 10 g condiment pt mancare
- piper, sare dupa gust
- 10 g patrunjel
Descrierea producător/Mod de preparare
Se caleste ceapa in ulei, se adauga ciupercile si apa, condimentele, sarea si se lasa la foc mediu sa fiarba. Apoi se adauga ardeiul kapia si pulpele de pui taiate fasii si calite in putin ulei sau fierte in prealabil. Cand este aproape gata se adauga usturoiul si patrunjelul, se mai lasa 5 minute si GATA!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tocanita de ciuperci, Andrylici.
Alimente similare
- Ciuperci Pleurotus (IG: 15)
- Ciuperci fierte (IG: 15)
- Ciuperci din conserva (IG: 15)
- Ciuperci champignon crude (IG: 15)
- Mancare de ciuperci pleurotus (IG: 15)
Se calesc ciupercile taiate in fasii lungi cu ceapa si usturoiul tocate prin mixer. Se adauga capia copt si dat prin mixer. Se asezoneaza cu enibahar, ardei iute, patrunjel si sare. Rezulta 925g de mancare care se poate ...