Indice Glicemic: Tocanita de pipote si inimi cu legume
Denumire originală: Tocanita de pipote si inimi cu legume
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tocanita de pipote si inimi cu legume" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.4 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 10.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: legume, pipote, tocana, tocanita, pipota
Informaţii/ingrediente
- 1091 gr pipote si inimi
- 227 gr morcovi
- 187 gr ardei rosu
- 177 gr ardei verde
- 107 gr ceapa
- 124 gr ceapa rosie
- 25 gr usturoi
- 4 linguri ulei masline
- 319 gr rosii
- 450 ml suc rosii
- sare, cimbru, busuioc, patrunjel
Descrierea producător/Mod de preparare
Se caleste ceapa in uleiul incins, api se adauga, pe rand, morcovii cu usturoiul, ardeii, rosiile, maruntaiele de pui si sucul de rosii.
Se completeaza cu apa de cate ori este nevoie.
Se condimenteaza dupa gust, cu sare, busuioc, cimbru si patrunjel.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tocanita de pipote si inimi cu legume.
Alimente similare
- Orez/Pilaf cu inimi de pasare (IG: 55)
Se pun pe foc intr-o cratita inimile cu putina apa pana lasa grasime. Se pune ceapa si ciupercile tocate si se mai lasa pana se inmoaie. Se adauga orezul si de 3 ori apa cat volumul orezului ... - Pipote curcan (IG: 0)
- Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ... - Tortellini cu legume si sunca a la Anomar (IG: 65)
- Platou colorat de legume "Slabute" (IG: 18)
Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt. Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala. Se sareaza dupa gust. Pe ...