Indice Glicemic: Tocanita de soia cu ciuperci si morcovi, Anca
Denumire originală: Tocanita de soia cu ciuperci si morcovi
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tocanita de soia cu ciuperci si morcovi, Anca" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 7.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 4.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: morcovi, ciuperci, tocanita, post
Informaţii/ingrediente
- 100gr soia cuburi
- 160gr ciuperci
- 360gr cartofi
- 3-4 căţei de usturoi
- 350gr morcovi
- 400gr roşii la conservă, sau tăiate cubuleţe
- 70gr pastă dulce de tomate
- delicat, sare după gust
- mărar sau alte condimente după preferinţă
Descrierea producător/Mod de preparare
Se curăţă morcovii şi se pun la fiert pană cand sunt moi, aprox. 30-40 de minute. Cartofii (tăiaţi cuburi) pot fi adăugaţi după primele 15 minute, din vreme ce necesită un timp mai scurt de fierbere. Între timp, într-o oală separată, se fierb cuburile de soia conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se scot morcovii după ce au fiert bine şi se taie rondele. Cuburile de soia se scurg de apă, după care se adaugă într-o oală împreună cu morcovii, cartofii, usturoiul tocat mărunt, conserva de roşii, ciupercile şi pasta de tomate. Se toarnă 300ml apă, se amestecă şi se lasă la foc mic pentru incă 15 minute. Restul condimentelor se adaugă după gust.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tocanita de soia cu ciuperci si morcovi, Anca.
Alimente similare
- Suc natural de morcovi (IG: 40)
- Morcovi fierti (IG: 85)
- Prajitura cu morcovi (IG: 70)
- Morcovi, cruzi (IG: 30)
- Ulei soia (IG: 0)