Indice Glicemic: Tortellini ai Funghi, Baneasa Ready Pasta
Denumire originală: Tortellini ai Funghi
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tortellini ai Funghi, Baneasa Ready Pasta" din categoria "Paste".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 16.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 57.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 13.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paste, ciuperci, tortelini
Informaţii/ingrediente
Tortellini 73% (paste fainoase 74% din cantitatea de tortellini (grau dur - contine gluten), oua 16,7% din cantitatea de paste - 12,4% din cantitatea de tortellini), umplutura 26% din cantitatea de tortellini (carne de porc 35% din cantitatea de umplutura - 9,1% din cantitatea de tortellini, pesmet din paine, sare, grasime vegetala), sos deshidratat 27% (ciuperci 10% (Champignon si Boletus Eduluis), grasime vegetala, lactoza, branza, sare, sirop de glucoza, proteina hidrolizata de soia si porumb, potentiator de aroma: monosodiu glutamat, proteine din lapte, amidon de cartof, arome, patrunjel, usturoi).
Descrierea producător/Mod de preparare
Aceste paste contin toate ingredientele si necesita doar fierbere.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paste"
Momentan nu există în categoria Paste, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tortellini ai Funghi, Baneasa Ready Pasta.
Alimente similare
- Tortellini cu legume si sunca a la Anomar (IG: 65)
- Pasta de urzici (IG: 20)
Se pun ingredientele in blender si se freaca bine. Rezulta 580g de pasta tartinabila.