Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Tortellini ai Funghi, Baneasa Ready Pasta

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Tortellini ai Funghi, Baneasa Ready Pasta

Denumire originală: Tortellini ai Funghi

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tortellini ai Funghi, Baneasa Ready Pasta" din categoria "Paste".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 16.9 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 57.6 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 13.1 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: paste, ciuperci, tortelini

Informaţii/ingrediente

Tortellini 73% (paste fainoase 74% din cantitatea de tortellini (grau dur - contine gluten), oua 16,7% din cantitatea de paste - 12,4% din cantitatea de tortellini), umplutura 26% din cantitatea de tortellini (carne de porc 35% din cantitatea de umplutura - 9,1% din cantitatea de tortellini, pesmet din paine, sare, grasime vegetala), sos deshidratat 27% (ciuperci 10% (Champignon si Boletus Eduluis), grasime vegetala, lactoza, branza, sare, sirop de glucoza, proteina hidrolizata de soia si porumb, potentiator de aroma: monosodiu glutamat, proteine din lapte, amidon de cartof, arome, patrunjel, usturoi).

Descrierea producător/Mod de preparare

Aceste paste contin toate ingredientele si necesita doar fierbere.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paste"

Momentan nu există în categoria Paste, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tortellini ai Funghi, Baneasa Ready Pasta.

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: