Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Urzici cu usturoi a la Mihaela

Denumire originală: Urzici cu usturoi

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Urzici cu usturoi a la Mihaela" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 4 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 10.8 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 3.7 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu 1000 mg/100g Proteine 4.9 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: usturoi, urzici

Informaţii/ingrediente

  • 500 g. urzici
  • doi catei mari de usturoi
  • doua linguri faina secara
  • o lingura ulei de floarea soarelui presat la rece
  • sare dupa gust
  • lapte de 1,5% si zeama in care au fiert urzicile

Descrierea producător/Mod de preparare

Se fierb urzicile curatate si spalate bine in apa maxim 15 min, se scurg de apa si se toaca marunt (se pot pasa si cu mixerul, dar ies cam prea fine)

Se amesteca cu doua linguri de faina si cu o lingura de ulei, se pun pe foc si se adauga pe masura ce se intaresc zeama de urzici cam o cana si un pahar de lapte. Pentru post, se pune doar zeama de urzici.

Cand sunt gata se adauga usturoiul feliute si sarea. Se serveste cu mamaliga si ochiuri, iar zeama ramasa se bea pentru ca e foarte sanatoasa :)

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Urzici cu usturoi a la Mihaela.

Alimente similare

  • Pastrav la gratar By Mihaela (IG: 0)
  • Quiche cu urzici (IG: 40)
    Se face un aluat, destul de tare (fara apa) care se tine cateva ore la rece. Se intinde o foaie care se pune intr-o tava joasa, se inteapa cu furculita si se lasa la cuptor cca ...
  • Urzici, proaspete (negatite) (IG: 15)
    Fier: 590 mg - Calciu: 590 mg - Vitamina C: 175 mg
  • Pasta de urzici (IG: 20)
    Se pun ingredientele in blender si se freaca bine. Rezulta 580g de pasta tartinabila.
  • Fasole verde cu usturoi (IG: 15)
    Ingrediente: 300 g fasole verde , 15 g pasta de tomate, 4 catei de usturoi (mici) Mod preparare: Se fierbe fasolea scazut intr-o cratita , dupa ce a fiert se adauga pasta de tomate se mai ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: