Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Vanat, bizon, cotlet, biftec de 2,5 cm grosime, gatit, la cuptor

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Vanat, bizon, cotlet, biftec de 2,5 cm grosime, gatit, la cuptor" din categoria "Carne".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 5.65 g/100g Colesterol 86 mg/100g
Grăsimi saturate 2.412 g/100g Carbohidraţi 0 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0.266 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 2.206 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Sodiu 53 mg/100g Proteine 28.05 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro. Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform Legii nr. 8/1996.

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: cotlet, biftec, vanat, bizon, grosime

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Vanat, bizon, cotlet, biftec de 2,5 cm grosime, gatit, la cuptor"

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Carne"

Momentan nu există în categoria Carne, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Vanat, bizon, cotlet, biftec de 2,5 cm grosime, gatit, la cuptor.

Alimente similare

  • Biftec de vaca (IG: 0)
  • Cotlet de porc (IG: 0)
  • Pui la cuptor (IG: 0)
    se freaca margarina cu condimente apoi se unge puiul si se da la copt
  • Cartofi la cuptor (IG: 95)
  • Castane la cuptor (IG: 60)
    Castanele se inteapa inainte de a le baga in cuptorul incins la maxim-220grade celsius.Se invirt cu mina dupa 10 minute,si se lasa in jur de 20-25 minute.Se asorteaza perfect cu vinul rosu;)

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: