Indice Glicemic: Varza rosie calita cu mere, Andrada
Denumire originală: Varza rosie calita cu mere
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Varza rosie calita cu mere, Andrada" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.7 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 10.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 2.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 6.1 g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 0.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: varza, mere, post, varza rosie
Informaţii/ingrediente
- ulei floarea soarelui-20 ml
- ulei masline 20 ml
- 2 kg de varză roşie tocată
- 2 cepe-250 g
- 4 mere-500 g rase
- 1 lingurita plina miere-20 g
- 3 linguri de oţet de mere
- 3 linguri otet balsamic
- 1 lingură rasă de sare
- piper
- scortisoara
- nucsoara
- zeama de lamaie
- 1/2 cana de apa
A rezultat 2420 g mancarica.
Descrierea producător/Mod de preparare
Preparare:
- Curăţaţi varza şi tocati-o fin.
- Curăţaţi şi răzuiţi merele si stropiti-le cu zeama de lamaie
- Curăţaţi şi tocaţi fin ceapa.
- Încingeţi uleiul într-o cratiţă mare
- Caliti uşor ceapa şi varza la foc mic timp de aproximativ 5 minute amestecând constant.
- Adăugaţi mărul, o jumătate de cana de apă, sare şi piper.
- Acoperiți cratiţa şi lăsaţi să fiarbă totul, la foc mic, timp de 25 de minute.
- Adăugaţi mierea,oţetul si restul de condimente si amestecaţi
- fierbeţi totul descoperit, amestecând din când în când, încă 5-6 minute.
Varza roşie călită cu măr se serveşte fierbinte sau rece ca garnitură pentru friptura sau ca atare.
Este deosebita! Sper sa va placa si voua la fel de mult ca si fetitei mele:)!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Varza rosie calita cu mere, Andrada.
Alimente similare
- Varza rosie calita (IG: 20)
Se caleste in untura varza. Se stinge cu vin si apa pana varza este bine patrunsa. - Varza rosie (IG: 15)
- Paste cu calamari si varza rosie (IG: 40)
Se taie varza subtire, in lungul foii, in asa fel ca fasia sa fie cat mai lunga. Se pune la calit in ulei, cu capac. Dupa ce se inmoaie putin se adauga ciupercile taiate felii, usturoiul ... - Ceapa rosie (IG: 15)
- Sfecla rosie (IG: 30)