Indice Glicemic: Vitel (manzat), varietati de carne si derivate, rinichi, cruzi
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Vitel (manzat), varietati de carne si derivate, rinichi, cruzi" din categoria "Carne".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.12 g/100g | Colesterol | 364 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.96 g/100g | Carbohidraţi | 0.85 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.62 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0.68 g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 178 mg/100g | Proteine | 15.76 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: carne, rinichi, manzat, vitel
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Vitel (manzat), varietati de carne si derivate, rinichi, cruzi"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Carne"
Momentan nu există în categoria Carne, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Vitel (manzat), varietati de carne si derivate, rinichi, cruzi.
Alimente similare
- Carne de vitel (IG: 0)
- Rinichi de berbec (IG: 0)
- Rinichi de porc, negatit (IG: 0)
- Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor (IG: 20)
Se curata rinichiul de grasimea din interior. Se sareaza si se pune in cuptorul fierbinte. Se lasa cca 20 minute pana incepe sa se rumeneasca. Nu trebuie lasat mai mult, sa nu se usuce prea tare. Intre ... - Rinichi de porc (gatit, fiert, inabusit) (IG: 0)