Indice Glicemic: Zacusca de fasole
Denumire originală: Zacusca de fasole
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Zacusca de fasole" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 17.4 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 15.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 4.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fasole, zacusca
Informaţii/ingrediente
2 kg ceapa,1,5 kg morcovii,4 kg gogosari, 2 kg fasole uscata, 2 litri bulion,2 l ulei.
Descrierea producător/Mod de preparare
se coc gogosari si se curata,fasolea se fierbe.Se trece ceapa,morcovi,gogosari copti si fasolea fiarta la robotul de bucatarie(se trec pe rand fiecare nu toate la gramada)Se pune intr-o oala mai mare uleiul apoi se adauga ceapa maruntita apoi morcovii,gogosari si fasolea apoi bulionu si se lasa la fiert,se condimenteaza dupa gust
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Zacusca de fasole.
Alimente similare
- Fasole batuta (IG: 40)
Mod de preparare: se pune fasolea in apa cu o seara inainte se fierbe, apa se va schimba de 3 ori cand este gata, se da prin robot pana se face pasta se pune la calit ceapa taiata marunt dupa ... - Fasole verde (IG: 15)
- Conserva de fasole (IG: 40)
- Fasole (uscata) (IG: 35)
- Iahnie de fasole de post (IG: 25)
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ...