Indice Glicemic pentru pastai
Afisare rezultate 31 - 40 din total 61
- Fasole, pastai, galbena, congelata, gatita, fiarta, scursa de apa, cu sareAdăugat în Fasole -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.17, Carbohidraţi: 5.86, Proteine: 1.49Adaugă la favorite
- Fasole (Vigna unguiculata - ochi negri), pastai tinere cu seminte, crudeAdăugat în Fasole -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.3, Carbohidraţi: 9.5, Proteine: 3.3Adaugă la favorite
- Fasole, pastai, galbena, conservata, ambalaj obisnuit, scursa de lichidAdăugat în Fasole -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.1, Carbohidraţi: 4.5, Proteine: 1.15Adaugă la favorite
- Mazare, cu pastai comestibile, congelata, nepreparataAdăugat în Mazare -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.3, Carbohidraţi: 7.2, Proteine: 2.8Adaugă la favorite
- Fasole, pastai, galbena, crudeAdăugat în Fasole -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.12, Carbohidraţi: 7.13, Proteine: 1.82Adaugă la favorite
- Fasole, pastai, verde, congelate, toate soiurile, la microundeAdăugat în Fasole -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.41, Carbohidraţi: 6.98, Proteine: 1.98Adaugă la favorite
- Mazare, cu pastai comestibile, congelata, gatita, fiarta, scursa de apa, cu sareAdăugat în Mazare -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.38, Carbohidraţi: 8.43, Proteine: 3.5Adaugă la favorite
- Fasole, pastai, verde, congelate, toate soiurile, gatite, fierte, scurse de apa, fara sareAdăugat în Fasole -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.17, Carbohidraţi: 6.45, Proteine: 1.49Adaugă la favorite
- Fasole, pastai, galbena, gatita, fiarta, scursa de apa, cu sareAdăugat în Fasole -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.28, Carbohidraţi: 7.88, Proteine: 1.89Adaugă la favorite
- Fasole, pastai, galbena, gatita, fiarta, scursa de apa, fara sareAdăugat în Fasole -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.28, Carbohidraţi: 7.88, Proteine: 1.89Adaugă la favorite