Indice Glicemic: Ciorba de fasole boabe pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia Aur
Denumire originală: Ciorba de fasole boabe
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de fasole boabe pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia Aur" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 3.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fasole, ciorba, fasole rosie
Informaţii/ingrediente
- fasole boabe 300 g
- ceapa uscata 150 g
- telina - radacina 350 g + frunze 45 g
- ulei de masline 100 g
- morcovi 120 g
- ardei gras 120 g
- patrunjel verde 16 g
- leustean 50 g
- un varf de cutit de cayenne pepper
- bors 1 litru
Descrierea producător/Mod de preparare
Fasolea se pune la muiat de cu seara, apoi se fierbe in cel putin doua ape, se pune apa pentru ciorba peste fasole, adaugandu-se zarzavatul si se fierb.
La final, se adauga patrunjelul verde si leusteanul.
Fara sare, pentru cardiaci. Fara rosii, cu piper Cayenne, pentru grupa sanguina B III
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba de fasole boabe pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia Aur.
Alimente similare
- Fasole boabe fiarta (IG: 35)
- Boabe de soia, uscate (IG: 15)
- Boabe de soia verzi (IG: 15)
- Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba. - Ciorba de loboda hipoglucidica (IG: 30)
Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ...