Indice Glicemic pentru baton
Afisare rezultate 11 - 20 din total 364
- Baton de cacaoAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
se pune pe foc zaharul,apa,untul si cacao,se lasa sa dea cateva clocote.Se ia de pe foc dupa care se pune laptele praf si se amesteca pana se omogenizeaza.Se toarna in tava in care am pus ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 11.2, Carbohidraţi: 44.7, Proteine: 5.7Adaugă la favorite - Baton cu fructe si seminte tip 'rommac'Adăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se pune mierea pe foc pana fierbe.Apoi se adauga miezul de seminte,alunele,susanul si sfafidele.Se tine pe foc pana se ingroasa putin(aveti grija sa nu se afume).Se pune un tocator si peste el hartie de copt ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 27.7, Carbohidraţi: 52.6, Proteine: 13.1Adaugă la favorite - Baton proteic, din cereale cu fructe si nuci by ChocolateAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se amesteca toate ingredientele si se coace la cuptor (180-190 C) timp de 30-40 min
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 19.2, Carbohidraţi: 56, Proteine: 9.5Adaugă la favorite - Baton de seminte facut in casaAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se incalzeste mierea si apoi se pun toate semintele si se mai lasa un pic cat sa se ingroase.
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 31.7, Carbohidraţi: 46.8, Proteine: 13.5Adaugă la favoriteProdus de post - Baton raw, cu mere si migdale, by TinaAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se formeaza baton, se lasa la rece pana se leaga.
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 5.6, Carbohidraţi: 21.1, Proteine: 2.6Adaugă la favoriteProdus de post - Baton de carne prefiert cu condimenteAdăugat în Semipreparate carne -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 15, Carbohidraţi: 9, Proteine: 12Adaugă la favorite
- Baton "Superfood" by TinaAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se amesteca toate, se adauga 1-2 nuci sfaramate pt gustul crocant, se pun in folii de aluminiu, se lasa la rece min 2 ore pana se leaga Baton vegan, satios, plin de fibre. Reteta inspirata de slabuta ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 26.2, Carbohidraţi: 24.6, Proteine: 26.2Adaugă la favoriteProdus de post - Baton de ovaz, seminte si fructeAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se incalzeste mierea pana se inmoaie, apoi se pun semintele, fulgii de ovaz, stafidele si caisele amestecate in prealabil si se amesteca bine. Se mai lasa putin pe foc si apoi se pune pe o ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 22.2, Carbohidraţi: 52.8, Proteine: 12.6Adaugă la favoriteProdus de post - Aluat/Batoane cu mere si caise uscate by TinaAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se amesteca toate ingredientele, se adauga apa pentru omogenizare, se da la cuptor pe hartie de copt. Se taie in batonase, dupa ce se raceste
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 2.1, Carbohidraţi: 31.8, Proteine: 4.6Adaugă la favorite - Baton cereale ciocolata si bananeAdăugat în Batoane cereale -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 12.9, Carbohidraţi: 69.5, Proteine: 4.9Adaugă la favorite