Indice Glicemic: Biscuiti montignac faza 1, mayya
Denumire originală: Biscuiti montignac faza 1
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Biscuiti montignac faza 1, mayya" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.9 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 54.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 13.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.6 g/100g | |
Sodiu | 21 mg/100g | Proteine | 9.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: desert, biscuiti, dulciuri, montignac
Informaţii/ingrediente
- 100 g tarate grau
- 100 g fulgi ovaz
- 200 g faina integrala
- 2 linguri fructoza (30 g)
- 1 lingurita scortisoara
- 1 lingurita nucsoara
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- apa cat cuprinde
Descrierea producător/Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele si se adauga apa (in jur de 150 ml) se amesteca bine bine pana se obtine o coca tare, astfel incat se poate da forma unui fursec fara sa se lipeasca de maini.
Mi-au iesit in total 25 biscuiti(540 g)
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Biscuiti montignac faza 1, mayya.
Alimente similare
- Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (IG: 20)
Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ... - Paine Montignac - reteta Adina (IG: 34)
- Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano; - Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ... - Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina;