Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Branza de vaci dietetica, Bonas

Denumire originală: Branza de vaci dietetica

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Branza de vaci dietetica, Bonas" din categoria "Branzeturi".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 3.6 g/100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Carbohidraţi 4.8 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Sodiu 0 mg/100g Proteine 3.2 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: branza, dietetica, vaci

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Branza de vaci dietetica, Bonas"

Descrierea producător/Mod de preparare

Brânzã de vaci, dieteticã

Branza de vaca este o branza proaspata si reprezinta cea mai simpla valorificare a laptelui de vaca in gospodarie, prin acidifierea sa naturala.
Apreciata pentru calitatile sale nutritive si dietetice si pentru diversitatea preparatelor in a caror compozitie intra, branza de vaca poate fi un aperitiv excelent ( cu adaosuri de smantana, sare, boia, chimen ), sau o pasta tip desert atunci cand se adauga zahar, vanilie, stafide.


Valoare nutritivã pentru 100g produs:
Grãsime...........................3,6g
Proteine..........................3,2g
Calciu...........................125mg
Glucide............................4,8g
Valoare energeticã........64Kcal

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Branzeturi"

Momentan nu există în categoria Branzeturi, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Branza de vaci dietetica, Bonas.

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: