Indice Glicemic: Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci
Denumire originală: Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mica) |
|||
Grăsimi | 1.9 g/100g | Colesterol | 10 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 4.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1 g/100g | |
Sodiu | 283.1 mg/100g | Proteine | 11.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: branza, branza vaci, brocoli, tarta, conopida, broccoli
Informaţii/ingrediente
- broccoli, gatit, fiert, scurs de apa, cu sare - 452 gr
- conopida, gatita, fiarta, scursa de apa, cu sare - 530 gr
- branza negrasa 0% grasime - 750 gr
- ardei gras, dulce, rosu, congelat, tocat, nepreparat - 25 gr
- ou de gaina, integral - 3 bucati
- mozzarella (branza cu cheag tare) - 95 gr
- sare de/pentru masa - 6 gr (1 lingurita)
Descrierea producător/Mod de preparare
- Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt.
- Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza.
- In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita.
- Iar pe exterior/margini se aseaza broccoli fiert.
- Se sareaza dupa gust. Deasupra se pune ardeiul gras rosu tocat.
- Se bat ouale bine si se toarna deasupra.
- Mozzarella se taie feliute, care se pun peste tarta.
- Se da la cuptor pentru 35 minute.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
- Fasole verde cu usturoi (IG: 15)
Ingrediente: 300 g fasole verde , 15 g pasta de tomate, 4 catei de usturoi (mici) Mod preparare: Se fierbe fasolea scazut intr-o cratita , dupa ce a fiert se adauga pasta de tomate se mai ... - Mancare de ciuperci pleurotus (IG: 15)
Se calesc ciupercile taiate in fasii lungi cu ceapa si usturoiul tocate prin mixer. Se adauga capia copt si dat prin mixer. Se asezoneaza cu enibahar, ardei iute, patrunjel si sare. Rezulta 925g de mancare care se poate ... - Ardei umpluti cu carne de vita si hrisca (IG: 15)
Se amesteca cu carnea ceapa tocata, cimbru, hrisca, piper si sare. Se umplu ardeii. Se adauga cca 200ml de apa si rosia tocata. Se pune la fiert. Rezulta cca 1100g. - Dovlecei cu masline (IG: 15)
Se pun la calit in ulei dovleceii taiati cuburi, ardeiul capia taiat fideluta si usturoiul tocat. Cand sau rumenit se stinge cu vin, se adauga maslinele si rosia tocata si se lasa sa scada cca 10 ... - Varza traditionala poloneza (IG: 10)
Se pun cateva ore ciupercile in apa rece. Se pot lasa peste noapte. In reteta traditionala se foloseste cam 100g de ciuperci uscate la 500g de varza. Se pune la calit ceapa in untura si apoi ...
Alimente similare
- Branza de vaci (IG: 30)
- Branza de vaci 2% grasime "No Name" (IG: 30)
- Broccoli (IG: 15)
- Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Salata de broccoli cu surimi (IG: 35)
Se fierb pe aburi broccoli si surimi. Se taie in bucati nu prea mici si se asezoneaza cu ulei, piper si sare. Rezulta 450g de salata.