Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci

Denumire originală: Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

(valoare mica)
   Incarcatura Glicemica
(valoare mica)
Grăsimi 1.9 g/100g Colesterol 10 mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 4.2 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 1.6 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri 1 g/100g
Sodiu 283.1 mg/100g Proteine 11.3 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Raporteaza valori aliment »

Alimente asemănătoare: branza, branza vaci, brocoli, tarta, conopida, broccoli

Informaţii/ingrediente

Descrierea producător/Mod de preparare

  1. Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt.
  2. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza.
  3. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita.
  4. Iar pe exterior/margini se aseaza broccoli fiert.
  5. Se sareaza dupa gust. Deasupra se pune ardeiul gras rosu tocat.
  6. Se bat ouale bine si se toarna deasupra.
  7. Mozzarella se taie feliute, care se pun peste tarta.
  8. Se da la cuptor pentru 35 minute.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

  1. Fasole verde cu usturoi (IG: 15)
    Ingrediente: 300 g fasole verde , 15 g pasta de tomate, 4 catei de usturoi (mici) Mod preparare: Se fierbe fasolea scazut intr-o cratita , dupa ce a fiert se adauga pasta de tomate se mai ...
  2. Mancare de ciuperci pleurotus (IG: 15)
    Se calesc ciupercile taiate in fasii lungi cu ceapa si usturoiul tocate prin mixer. Se adauga capia copt si dat prin mixer. Se asezoneaza cu enibahar, ardei iute, patrunjel si sare. Rezulta 925g de mancare care se poate ...
  3. Ardei umpluti cu carne de vita si hrisca (IG: 15)
    Se amesteca cu carnea ceapa tocata, cimbru, hrisca, piper si sare. Se umplu ardeii. Se adauga cca 200ml de apa si rosia tocata. Se pune la fiert. Rezulta cca 1100g.
  4. Dovlecei cu masline (IG: 15)
    Se pun la calit in ulei dovleceii taiati cuburi, ardeiul capia taiat fideluta si usturoiul tocat. Cand sau rumenit se stinge cu vin, se adauga maslinele si rosia tocata si se lasa sa scada cca 10 ...
  5. Varza traditionala poloneza (IG: 10)
    Se pun cateva ore ciupercile in apa rece. Se pot lasa peste noapte. In reteta traditionala se foloseste cam 100g de ciuperci uscate la 500g de varza. Se pune la calit ceapa in untura si apoi ...

Alimente similare

  • Branza de vaci (IG: 30)
  • Branza de vaci 2% grasime "No Name" (IG: 30)
  • Chec aperitiv cu ciuperci si broccoli (IG: 20)
    Se taie cubulete toate ingredientele si se amesteca. Branza se rade si se amesteca in compozitie. Se pune sare, praf de copt si piper dupa gust. Se adauga in amestec galbenusurile dupa care faina de soia si ...
  • Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
    Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ...
  • Salata de broccoli cu surimi (IG: 35)
    Se fierb pe aburi broccoli si surimi. Se taie in bucati nu prea mici si se asezoneaza cu ulei, piper si sare. Rezulta 450g de salata.

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: