Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Budinca de conopida a la luiza254

Denumire originală: Budinca de conopida

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Budinca de conopida a la luiza254" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 8.8 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 6.1 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 1.5 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri 0.8 g/100g
Sodiu 10 mg/100g Proteine 5.3 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: budinca, conopida, aperitiv

Informaţii/ingrediente

  • conopida oparita-400 g
  • unt 8 g
  • pesmet 23
  • smantana tnuva 20% grasime 90 g
  • cascaval gouda vian ras-100
  • sare, piper

Descrierea producător/Mod de preparare

se unge vasul yena cu untul, se presara jumatate din cantitatea de pesmat, se aseaza buchetelele de conopida oparita intr-o unda de apa clocotita (fara sa se inmoaie, sau cum va place), se pune sare si piper dupa gust, se adauga smantana si cascavalul ras, peste care se presara restul de pesmet. Se pune capacul vasului yena si se lasa in cuptorul cu micounde aprox. 10 minute la puterea maxima. Au rezultat 600 g de budinca

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Budinca de conopida a la luiza254.

Alimente similare

  • Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
    Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ...
  • Conopida, proaspata (IG: 15)
  • Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
    Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: