Indice Glicemic: Budinca de legume by Kclaudyia
Denumire originală: Budinca de legume
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Budinca de legume by Kclaudyia" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 6.6 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 7.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: legume, budinca
Informaţii/ingrediente
- O vanata 175 g
- un dovelecel 130 g
- cateva frunze de spanac cca 10 g
- o ceapa verde 10 g
- telemea de vaca 130 g
- doua oua
- condimente naturale - vegeta Solaris cca 5 g
Descrierea producător/Mod de preparare
Se taie vanata rondele si se pune intr-un strat, intr-un vas termorezistent. Se adauga dovlecelul taiat felii, spanacul si ceapa (taiate si ele) in straturi.
Pentru gust se presara putina vegeta bio de la Solaris
Telemeaua se zdrobeste cu o furculita (daca e prea tare se poate da prin razatoare) si se amesteca cu cele doua oua.
Amestecul se toarna peste legumele din vasul termorezistent si se da la cuptor circa 50 de min.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Budinca de legume by Kclaudyia.
Alimente similare
- Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ... - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ... - Tortellini cu legume si sunca a la Anomar (IG: 65)
- Platou colorat de legume "Slabute" (IG: 18)
Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt. Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala. Se sareaza dupa gust. Pe ...