Indice Glicemic: Cannelloni bio din grau dur, Byodo
Denumire originală: Cannelloni semola
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Cannelloni bio din grau dur, Byodo" din categoria "Paste".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.5 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 72 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 12.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: grau, grau dur, caneloni, cannelloni, bio
Informaţii/ingrediente
100% gris din grau dur. Fara ou
Descrierea producător/Mod de preparare
Timp de fierbere:1 - 11 minute
Paste Superioare Cannelloni Bio 250 Gr Byodo NaturkostBIO Paste Cannelloni din faina grisata 250g Taiteii deschisi la culoare sunt numiti de catre italieni semola si sunt alcatuiti din graunte de faina si germeni.Acesti germeni sunt bogati in proteine, grasimi (ulei de germen) si vitamine, in special vitamina B. Amestecul special din diferite soiuri de grau, apa de fantana si o uscare lenta sunt secretul pastelor superioare.
Mod de preparare Cannelloni cu spanac: Umplutura: 1,2 kg spanac inghetat, 300 g cascaval gouda proaspat, 5 salote, 4 catei de usturoi, 500 g ricotta, 4 oua, sare, piper proaspat macinat. Grasime pentru forma si 2 pachete de Cannelloni a cate 250 g. Sos: 120g unt, 120g faina, 1/2 L lapte, 1 l fiertura de legume, 200 g cascaval Gouda proaspat, 2 oua, 5 linguri parmezan ras. Preparare umplutura:Spanacul se dezgheata si se taie. Se rade cascavalul. Salotele si usturoiul se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune umplutura cu o lingura in tuburile de cannelloni si apoi se aseaza cannelloni in tava tapetata. Preparare sos:Se incalzeste untul intr-o oala si se dinstuie faina prin amestecare. Se adauga incet laptele si fiertura de legume. Se ia de pe aragaz si se lasa la racit. Se rade cascavalul si se adauga impreuna cu ouale in sos. Se adauga sare si piper dupa gust. Sosul se toarne peste Cannelloni si se presara parmezan.Se lasa la copt la 175 grade C cca 30 de minute.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paste"
Momentan nu există în categoria Paste, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Cannelloni bio din grau dur, Byodo.
Alimente similare
- Grau (IG: 45)
- Grau arnaut (IG: 45)
- Germeni de grau (IG: 15)
- Tarate de grau (IG: 15)
- Gris de grau (IG: 60)