Indice Glicemic: Cartof fiert cu ceapa calita si ou
Denumire originală: Cartof fiert cu ceapa calita si ou
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Cartof fiert cu ceapa calita si ou" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 8.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 38.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 10.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: cartofi, ceapa, cartofi fierti
Informaţii/ingrediente
cartofi, ceapa, oua, sare, piper si alte condimente, dupa gust.
Descrierea producător/Mod de preparare
Se fierb 3 cartofi. Apoi se pune ceapa la inabusit cu putin ulei si sare, se adauga peste cartofii fierti si dati pe razatoare si se sparg 2-3 oua peste toata compozitia. Se mai invarte pe foc pana se face si oul si se poate servi. Se poate consuma si rece pentru ca nu contine prea mult ulei.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Cartof fiert cu ceapa calita si ou.
Alimente similare
- Varza rosie calita (IG: 20)
Se caleste in untura varza. Se stinge cu vin si apa pana varza este bine patrunsa. - Batata, cartof dulce, crud, nepreparat (IG: 50)
- Morun fiert (IG: 0)
- Ficat de pui fiert (IG: 0)
- Orez alb, fiert (IG: 70)