Indice Glicemic: Ciocolata Dark Orange (portocale) 65% cacao, Heidi
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciocolata Dark Orange (portocale) 65% cacao, Heidi" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic (valoare medie) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 34.6 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 44.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 7.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: heidi dark orange, heidi dark portocala, heidi dark portocale, heidi dark, ciocolata dark heidi
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Ciocolata Dark Orange (portocale) 65% cacao, Heidi"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
- Ciocolata Cappuccino Cremos, Primola (IG: 60)
- Crema de caramel (IG: 55)
- Ciocolata 72% cacao cu alune, ION (IG: 30)
- Ciocolata Fondente Extra 71% cacao, Ritter Sport (IG: 25)
- Ciocolata amara 70% cacao, Van d'Or (IG: 25)
Alimente similare
- Portocale (IG: 35)
- Suc de portocale (IG: 45)
- Jeleu cu portocale (IG: 65)
- Vin fiert cu portocale (IG: 30)
Se pune vinul in ibric, se adauga zaharul cam o lingura la 250 ml, ca sa nu fie vinul acru dupa fierbere, se pune scortisoara si 2 rondele taiate din portocala pentru o aroma deosebita. Se amesteca usor( ... - Chec cu grepfruit (portocale) (IG: 40)
Se freaca galbenusurile cu fructoza. Se adauga pulpa de fruct - raman cu pulpa de fruct atunci cand fac fresh din care scot pielitele - praful de copt, faina si taratele. Rezulta un aluat care se ...