Indice Glicemic: Ciorba burta a la Emili
Denumire originală: Ciorba burta Emili
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba burta a la Emili" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciorba, ciorba burta
Informaţii/ingrediente
- Burta vita 1 kg
- morcovi 200g
- telina 150 g
- ceapa 250g
- smantana 12% -150g
- ulei floarea soarelui 30g
- ou100g
- apa plata 4500
Descrierea producător/Mod de preparare
Burta se fierbe se taie fideluta,in alta oala se pune uleiul cu ceapa la calit se adauga legumele date prin razatoare se pune apa si se adauga burta taiata cand este gata se bat 2 oua s se amesteca cu smantana si se adauga peste ciorba se poate adauga si leustean
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba burta a la Emili.
Alimente similare
- Burta de vita (IG: 0)
- Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba. - Ciorba de somn hipoglucidica (IG: 20)
Se da prin razatoarea fina cartoful dulce si se caleste in ulei. Se pune la fiert ceapa, cartogul dulce, dovleceii dati prin razatoare; cand au fiert se adauga pestele si rosiile tocate marunt. Dupa ce da un ... - Ciorba de loboda hipoglucidica (IG: 30)
Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ... - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ...