Indice Glicemic: Ciorba de burta, Sarutza
Denumire originală: Ciorba de burta
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de burta, Sarutza" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.3 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 1.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 6.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: supa, ciorba, burta
Informaţii/ingrediente
1231 g burta vita, 700g vrabioara vita, 100g ceapa rosie, 260g morcovi, 200ml smantana Dorna pentru gatit, 30g usturoi, 2700ml apa plata.
Descrierea producător/Mod de preparare
Se opareste burta. Se schimba apa si se fierbe burta 4 ore. Se adauga vrabioara, morcovii, ceapa si usturoiul si se mai fierb o ora. Se taie marunt totul. Se adauga smantana si se sareaza dupa gust. Se serveste cu otet.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba de burta, Sarutza.
Alimente similare
- Burta de vita (IG: 0)
- Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba. - Ciorba de loboda hipoglucidica (IG: 30)
Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ... - Ciorba de somn hipoglucidica (IG: 20)
Se da prin razatoarea fina cartoful dulce si se caleste in ulei. Se pune la fiert ceapa, cartogul dulce, dovleceii dati prin razatoare; cand au fiert se adauga pestele si rosiile tocate marunt. Dupa ce da un ... - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ...