Indice Glicemic: Ciorba delicioasa de legume
Denumire originală: Ciorba delicioasa de legume
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba delicioasa de legume" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.3 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: legume, ciorba
Informaţii/ingrediente
72 gr ceapa, 69g ardei gras, 66g ardei gogosar, 130g conopida, 450 gr legume congelate, 32 gr tagliatelle de grau dur, bulion, 2 cuburi knorr si patrunjel
Descrierea producător/Mod de preparare
Fierbem legumele impreuna,iar cand se inmoaie adaugam bulion,mai lasam putin la fiert,adaugam cuburile knorr si verdeata.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba delicioasa de legume.
Alimente similare
- Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ... - Fasole batuta delicioasa (IG: 40)
fasole fiarta batuta cu putina apa in care a fiert cu putina sare si piper. - Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba. - Ciorba de somn hipoglucidica (IG: 20)
Se da prin razatoarea fina cartoful dulce si se caleste in ulei. Se pune la fiert ceapa, cartogul dulce, dovleceii dati prin razatoare; cand au fiert se adauga pestele si rosiile tocate marunt. Dupa ce da un ... - Ciorba de loboda hipoglucidica (IG: 30)
Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ...