Indice Glicemic: Ciorba de dovlecei dreasa
Denumire originală: Ciorba de dovlecei dreasa
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de dovlecei dreasa" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.2 g/100g | Colesterol | 9.1 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.1 g/100g | Carbohidraţi | 1.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.8 g/100g | |
Sodiu | 0.1 mg/100g | Proteine | 0.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciorba, dovlecei
Informaţii/ingrediente
- 2600g dovlecei
- 100g ceapa
- 100g morcov
- 30g marar
- 50g leustean
- 150g oua
- 50g smantana 12%
- 50ml ulei
- 50ml otet
- 25g delikat
- 3800ml apa
Descrierea producător/Mod de preparare
Se prajeste putin ceapa, se adauga apa si legumele.
Cand s-au fiert legumele, se bat ouale cu smantana si otetul si se adauga.
Cand este gata se pun delikat-ul, mararul si leusteanul.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba de dovlecei dreasa.
Alimente similare
- Dovlecei (IG: 15)
- Dovlecei cu masline (IG: 15)
Se pun la calit in ulei dovleceii taiati cuburi, ardeiul capia taiat fideluta si usturoiul tocat. Cand sau rumenit se stinge cu vin, se adauga maslinele si rosia tocata si se lasa sa scada cca 10 ... - Barcute (dovlecei) cu carne "Slabuta" (IG: 14)
Cantitatea de dovlecei (575 gr) se refera la dovlecei gata scobiti de miez, trebuie sa arate ca niste barcute. :) Carnea de porc se da prin masina de tocat. Se amesteca cu un ou, sare si ... - Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba. - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ...