Indice Glicemic: Ciorba de gaina cu dovlecei
Denumire originală: Ciorba de gaina cu dovlecei
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de gaina cu dovlecei" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.3 g/100g | Colesterol | 14.7 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 1.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.5 g/100g | |
Sodiu | 17.2 mg/100g | Proteine | 4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: supa, ciorba, dovlecei, gaina
Informaţii/ingrediente
- Carne de pui, gaina batrana (intre 10 luni si 1 an si jumate), carne si piele, cruda, 1246g
- Bors de tarate, 800ml
- Rosii, 129g
- Dovlecei, 413g
- Morcovi, cruzi, 182g
- Pastarnac, crud, 135g
- Ceapa, 151g
- Ardei gras verde, 87g
- Ardei rosu gras, 138g
- Telina cruda, 220g
- Leustean, 60g
Descrierea producător/Mod de preparare
Se fierbe carnea de gaina la oala cu presiune 30 minute, apoi se adauga peste radacinoase, ceapa si ardeii grasi, tocate marunt.
Dupa ce legumele s-au inmuiat, se adauga dovleceii tocati marunt, apoi rosiile date pe razatoare, borsul fiert in prealabil si, dupa ce focul este stins, leusteanul tocat marunt.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba de gaina cu dovlecei.
Alimente similare
- Ou de gaina (IG: 0)
- Ou de gaina, prajit (IG: 0)
- Dovlecei (IG: 15)
- Dovlecei cu masline (IG: 15)
Se pun la calit in ulei dovleceii taiati cuburi, ardeiul capia taiat fideluta si usturoiul tocat. Cand sau rumenit se stinge cu vin, se adauga maslinele si rosia tocata si se lasa sa scada cca 10 ... - Barcute (dovlecei) cu carne "Slabuta" (IG: 14)
Cantitatea de dovlecei (575 gr) se refera la dovlecei gata scobiti de miez, trebuie sa arate ca niste barcute. :) Carnea de porc se da prin masina de tocat. Se amesteca cu un ou, sare si ...