Indice Glicemic: Ciorba de perisoare, Cetateregala
Denumire originală: Ciorba de perisoare
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de perisoare, Cetateregala" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.9 g/100g | Colesterol | 4.2 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.3 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.2 g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 3.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: supa, ciorba, perisoare
Informaţii/ingrediente
carne tocata amestec vita+porc 900g, orez 104g, 2 morcovi (180g), 1/2 aredei verde, radacina telina 90g, pastarnac 62g, 2 cepe (181g), bulion 134g, 1 ou, leustean 5g, sare de lamaie, piper, sare, apa
Descrierea producător/Mod de preparare
Se formeaza perisoarele din carne, orez si ou, li se da forma de nuca. Se fierb restul legumelor, se adauga perisoarele si se fierb 45 de minute!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba de perisoare, Cetateregala.
Alimente similare
- Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba. - Ciorba de loboda hipoglucidica (IG: 30)
Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ... - Ciorba de somn hipoglucidica (IG: 20)
Se da prin razatoarea fina cartoful dulce si se caleste in ulei. Se pune la fiert ceapa, cartogul dulce, dovleceii dati prin razatoare; cand au fiert se adauga pestele si rosiile tocate marunt. Dupa ce da un ... - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ...