Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Ciorba de perisoare, de primavara

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Ciorba de perisoare, de primavara

Denumire originală: Ciorba de perisoare, de primavara

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de perisoare, de primavara" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 2.4 g/100ml Colesterol 24 mg/100ml
Grăsimi saturate g/100ml Carbohidraţi 9 g/100ml
Grăsimi polinesaturate g/100ml Fibre 1.4 g/100ml
Grăsimi mononesaturate g/100ml Zaharuri 2 g/100ml
Sodiu 284 mg/100ml Proteine 6.4 g/100ml

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: supa, ciorba, perisoare

Informaţii/ingrediente

  • 500g carne de gaina degresata, tocata marunt
  • 2 oua
  • 50g gris
  • 50g marar
  • 50g patrunjel
  • 200g ceapa
  • boia
  • piper
  • dafin
  • 4l supa de pui
  • 1l bors
  • 1 plic de bors Maggi
  • 800g rosii cuburi
  • 200g pastarnac
  • 200g morcov
  • 100g telina
  • 50g leustean

Descrierea producător/Mod de preparare

Carnea de gaina se toaca la masina de tocat carne impreuna cu 100g din ceapa, mararul si patrunjelul.

Apoi se amesteca cu ouale, grisul, boiaua si piperul.

Se formeaza perisoarele de dimensiunile dorite, toate de aceeasi marime pentru a se fierbe uniform.

Separat se pune supa la fiert si cand da in clocot se adauga restul de 100g ceapa, morcovul, pastarnacul, telina si se fierb 2 min.

Apoi se scufunda perisoarele in supa, una cate una si se fierb 30min. Dupa 30min se adauga rosiile si se mai fierbe 15 min.

La sfarsit se adauga borsul maggi, borsul de tarate si se mai fierbe 10 min. Se inchide focul si se adauga leusteanul tocat.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba de perisoare, de primavara.

Alimente similare

  • Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
    Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba.
  • Ciorba de loboda hipoglucidica (IG: 30)
    Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ...
  • Ciorba de somn hipoglucidica (IG: 20)
    Se da prin razatoarea fina cartoful dulce si se caleste in ulei. Se pune la fiert ceapa, cartogul dulce, dovleceii dati prin razatoare; cand au fiert se adauga pestele si rosiile tocate marunt. Dupa ce da un ...
  • Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
    Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: