Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Ciorba de salata, Andrada

Denumire originală: Ciorba de salata

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de salata, Andrada" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 0.9 g/100g Colesterol 15 mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 1 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 1.4 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri 0.1 g/100g
Sodiu 3.2 mg/100g Proteine 1 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: salata, supa, ciorba

Informaţii/ingrediente

  • Apa 4 l
  • salata verde creata-530 g
  • morcov ras 160 g
  • ceapa 109 g
  • usturoi 16 g
  • ulei Raza soarelui 24 ml
  • faina integrala de grau Sano vita-25 g
  • lapte batut Profi 510 g
  • suc lamaie 45 g
  • galbenus 22 g
  • albusuri 60 g
  • oua 180 g
  • vegeta-21
  • Maggi-secretul gustului legume 9g
  • marar 15 g
  • patrunjel 15 g
  • .................................................
  • Produs finit=6900g=1181 calorii

Descrierea producător/Mod de preparare

Preparare:

  1. Curăţaţi ceapa, usturoiul, morcovii.
  2. Treceţi morcovii prin răzătoarea mare. Tocaţi mărunt ceapa. Pisaţi usturoiul.
  3. Extrageţi sucul din lămâie. Desfaceţi şi spălaţi bine frunzele de salată.
  4. Încingeţi uleiul într-o oală.
  5. Adăugaţi şi rumeniţi uşor – până se înmoaie – ceapa, usturoiul, şi morcovul.
  6. Adaugati si rumeniti si faina putin.
  7. Stingeţi cu 4 litri de apă, adăugaţi puţină sare sau vegeta si condimente dupa gust şi lăsaţi să fiarbă.
  8. Adăugaţi frunzele de salată rupte fâşii.
  9. Faceţi un amestec din laptele batut,gălbenuşul de ou,zeama de lamaie şi încorporaţi-l treptat in ciorbita.
  10. Adăugaţi in fir subtire albusurile si ouale batute bine ca sa faca zdrente(sau puteti sa faceti omleta si sa adugati fasii din aceasta)
  11. Asezonaţi daca mai este nevoie.
  12. Adăugaţi verdeaţa şi opriţi focul.

Ciorba de salată se serveşte caldă sau rece.

Pofta buna!

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba de salata, Andrada.

Alimente similare

  • Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
    Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ...
  • Ciorba de loboda hipoglucidica (IG: 30)
    Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ...
  • Ciorba de somn hipoglucidica (IG: 20)
    Se da prin razatoarea fina cartoful dulce si se caleste in ulei. Se pune la fiert ceapa, cartogul dulce, dovleceii dati prin razatoare; cand au fiert se adauga pestele si rosiile tocate marunt. Dupa ce da un ...
  • Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
    Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba.
  • Salata de varza (IG: 15)
    se taie varza si se adauga ulei, sare dupa gust si otet.

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: