Indice Glicemic: Conopida pane
Denumire originală: Conopida pane
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Conopida pane" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.8 g/100g | Colesterol | 42 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.6 g/100g | Carbohidraţi | 20 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.3 g/100g | |
Sodiu | 117 mg/100g | Proteine | 5.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: conopida, pane
Informaţii/ingrediente
- 1 cap de conopidă, spălata şi sparta in floricele
- 2 ouă
- 1 lingura de lapte
- 1 / 4 lingurita de sare
- 1 / 2 cani faina
- 2 linguri de tocat parmezan
- 1 / 4 lingurita praf de usturoi
- 1 / 2 lingurita cimbru uscat
- 1 lingurita oregano uscat
- 1 / 8 lingurita boia de ardei
- 1 / 4 lingurita piper negru
- ulei (pentru prajit)
Descrierea producător/Mod de preparare
Incingeti uleiul.
Puneti ouale batute, lapte şi sare într-un bol. Într-un castron de mică adâncime separate, se amestecă împreună făină, brânză, praf de usturoi, cimbru, oregano, boia de ardei, ardei roşu, şi piper.
Puneti floricele în amestecul de ou si amestecati pentru a acoperi bine.
Dati prin faina.
Prajiti în loturi de 4-6 minute sau pana se rumeneste.Scurgeti pe prosoape de hârtie
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Conopida pane.
Alimente similare
- Conopida, proaspata (IG: 15)
- Surimi (crabi) pane (IG: 50)
Mod de preparare: Se inmoaie surimi in ouale batute, amestecate cu sare si piper. Se pun in tigaie incinsa si se prajesc pana se fac rumene, pe ambele parti - Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...