Indice Glicemic: Faina de grau neagra, Baneasa
Denumire originală: Faina de grau neagra, Baneasa
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Faina de grau neagra, Baneasa" din categoria "Cereale".
Indice Glicemic (valoare medie) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 2.1 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 73.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 11.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: faina, faina de grau, faina negra, faina baneasca, faine neagra baneasa, faina de grau baneasa
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Faina de grau neagra, Baneasa"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Cereale"
- Faina Bio integrala, Alnatura (IG: 60)
- Faina de secara (IG: 60)
- Faina integrala de secara, Sano Vita (IG: 60)
- Amestec de faina pentru paine integrala, Friessinger Muehle (IG: 45)
Pentru pachetul de 1 kg se adauga 660ml de apa calduta si se framanta. Se lasa la crescut 30 min. Se modeleaza painea sau painile si se pune la loc cald intre 30 si 45minute. Dupa care ... - Faina de naut (IG: 35)
Alimente similare
- Faina alba de grau (IG: 85)
Faina alba de grau are un continut mic de grasimi saturate, colesterol si sodiu. - Chifle cu chimen din faina integrala de grau (Elenka) (IG: 48)
Se face un aluat din ingrediente. Drojdia se dizolva in prealabil cu apa calduta. Se lasa sa cresca la cald. Se modeleaza chifle de cca 50g care se lasa sa cresca in tava cca 10min. Se ... - Paine neagra bio (IG: 65)
- Paine neagra (IG: 65)
Pacatos de buna. Framanti, adaugi uleiul, lasi la crescut. Imparti aluatul in 8, dai la copt. Gata! - Ridiche neagra de iarna (IG: 15)