Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Foi de placinta, Linco

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Foi de placinta, Linco

Denumire originală: Foi de placinta Linco

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Foi de placinta, Linco" din categoria "Alte alimente".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 1 g/100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Carbohidraţi 61 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Sodiu 0 mg/100g Proteine 9 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: foietaj, aluat, foi, foi placinta, foi placinta linco, aluat linco, foietaj linco

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Foi de placinta, Linco"

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Alte alimente"

Momentan nu există în categoria Alte alimente, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Foi de placinta, Linco.

Alimente similare

  • Placinta cu mere (IG: 60)
  • Placinta dovleac (IG: 60)
    Pentru foi: 800g faina 70g ulei putina sare Pentru umplutura: 2kg dovleac 70g ulei scortisoara 110g zahar zahar vanilat rom Din toata compozitia iese mai mult de o tava. Pentru mai putina placinta modificati cantitatile! Este delicioasa! Pofta buna!
  • Placinta cu branza (IG: 60)
    Ingrediente reteta pentru foi: 500 g faina, 1/2 lingurita sare, 3 linguri de ulei, 10-15 g drojdie proaspata, apa calda cat cuprinde; pentru umplutura: 500 g branza de vaci dulce, 250 g telemea, un borcan iaurt ...
  • Placinta cu varza (IG: 60)
  • Placinta pe plita, a la Dieanna (IG: 60)

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: