Indice Glicemic: Frigarui la cuptor a la Raluca
Denumire originală: Frigarui la cuptor
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Frigarui la cuptor a la Raluca" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.8 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 139.8 mg/100g | Proteine | 6.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: frigarui
Informaţii/ingrediente
- 150 g ciuperci champignon intregi, din conserva
- 80 g ceapa rosie (2 cepe potrivite)
- 120 g rosii cherry
- 250 g file pangasius
- 10 g unt pentru uns tava
Descrierea producător/Mod de preparare
Cepele se taie in 4, ciupercile se scot din conserva si se clatesc putin cu apa rece, pestele se taie cubulete
Pe bete de frigarui se pun alternativ bucatile de peste, ciupercile, rosiile cherry intregi si bucatile de ceapa.
Se presara cu sare, piper sau alte condimente.
Se pun intr-o tava unsa cu unt si se dau la cuptor, rotindu-se dupa 15 minute.
Sunt gata in aproximativ 30 de minute.
Mi-au iesit 4 frigarui, in total 460 g.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Frigarui la cuptor a la Raluca.
Alimente similare
- Pui la cuptor (IG: 0)
se freaca margarina cu condimente apoi se unge puiul si se da la copt - Castane la cuptor (IG: 60)
Castanele se inteapa inainte de a le baga in cuptorul incins la maxim-220grade celsius.Se invirt cu mina dupa 10 minute,si se lasa in jur de 20-25 minute.Se asorteaza perfect cu vinul rosu;) - Cartofi la cuptor (IG: 95)
- Somon roz cu susan, la cuptor (IG: 20)
Somonul se spala si se pune pe un prosop de bucatarie. Se ia o tava, se tapeteaza cu hartie de copt, pe ea se aseaza somonul file. Se sareaza, se presara oregano si semintele de susan. Se da ... - Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor (IG: 20)
Se curata rinichiul de grasimea din interior. Se sareaza si se pune in cuptorul fierbinte. Se lasa cca 20 minute pana incepe sa se rumeneasca. Nu trebuie lasat mai mult, sa nu se usuce prea tare. Intre ...